Kiinteät kodin kalusteet ja kokonaiset keittiöt Tampereen seudulla

Pyydä tarjous!

Hakakeittiöt Oy:ltä saat suoraan valmistajalta kaikki kiinteät kodin kalusteet, kokonaiset keittiöt ja kodinhoitohuoneet. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme valmiiksi paikalleen kalusteet kotisi mittojen mukaan. Yrityksemme palvelee Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla. Meillä on nopeat mutta pitävät toimitusajat.

Keittiöt mittatilaustyönä

Olemme valmistaneet keittiökalusteita mittatilaustyönä yli 30 vuoden ajan. Monipuolinen suunnittelu- ja remonttipalvelumme auttaa sinua keittiön suunnittelusta sen asennukseen ja viimeistelyyn. 

 

Kokoamme kotimaiset rungot puolestasi sekä kiinnitämme laatikoiden etusarjat jo valmiiksi laadukkaisiin Hettich-laatikoihin. Myös ovet ovat kotimaista laatua. Tutustu lisäksi keittiön ilmeen viimeisteleviin DreamLed-keittiövalaisin uutuuksiin valmistajan sivuilla. Tilauksen voit tehdä liikkeessämme keittiön tilauksen yhteydessä. 

Laadukkaat kodinhoitohuoneet

Myymme ja asennamme myös laadukkaat kodinhoitohuoneet. Kodinhoitohuoneissa käytämme kotimaisen Mellanon ja Kensan kalusteovia ja tuotteita ja Hahlen toimittamia heloja, vetimiä ja muita osia. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu, niin me hoidamme kodinhoitohuoneesi käyttökuntoon avaimet käteen -periaatteella.

Toteuttamiamme ratkaisuja

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Meiltä saat myös laadukkaat liukuovet, vaatekaapit, komerot ja kokonaiset kodin säilytysjärjestelmät mittojen mukaan ja paikalleen asennettuna. Käytämme Mirrorlinen laadukkaita tuotteita. Mirrorlinen liukuovet ja säilytysjärjestelmät valmistetaan aina mittatilaustyönä. Ota yhteyttä, niin katsotaan tarvittavat mitat!

Muut kodin kiintokalusteet

Yrityksemme toimittaa ja asentaa kaikki muutkin tarvitsemasi kiinteät kodin kalusteet mittojen mukaan. Tarvitsit sitten erikoismittaista ovea, uutta tasoa tai esimerkiksi wc-kalusteita, käänny puoleemme. Meiltä löytyy varmasti juuri sinua miellyttävä idea. Palvelemme asiakkaitamme Tampereen alueella.

Nyt meiltä kalusteet myös noutopaketteina!

Mallistoon pääset klikkaamalla ylläolevista linkeistä