Kiinteät kodin kalusteet ja kokonaiset keittiöt Tampereen Lielahdesta!

Pyydä tarjous!

Hakakeittiöt Oy:ltä saat suoraan valmistajalta kaikki kiinteät kodin kalusteet, kokonaiset keittiöt ja kodinhoitohuoneet. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme valmiiksi paikalleen kalusteet kotisi mittojen mukaan. Yrityksemme palvelee Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla. Meillä on nopeat mutta pitävät toimitusajat.

Keittiöt mittatilaustyönä

Olemme valmistaneet keittiökalusteita mittatilaustyönä yli 30 vuoden ajan. Monipuolinen suunnittelu- ja remonttipalvelumme auttaa sinua keittiön suunnittelusta sen asennukseen ja viimeistelyyn. 

 

Kokoamme kotimaiset rungot puolestasi sekä kiinnitämme laatikoiden etusarjat jo valmiiksi laadukkaisiin Hettich-laatikoihin.

Tai voit tilata kalusteet nopeasti noutopakettina.

Myös ovet ovat kotimaista laatua. Myymme lisäksi keittiöön DreamLed-keittiövalaisimet, tilauksen voit tehdä liikkeessämme keittiön tilauksen yhteydessä. 

Laadukkaat kodinhoitohuoneet

Myymme ja asennamme myös kodinhoitohuoneet. Kodinhoitohuoneissa käytämme laadukkaita kotimaisia kalusteovia, sekä heloja, kuten vaimennettuja Hettich laatikoita, Salice saranoita. Laaja valikoima vetimiä ja muita osia. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu, niin me hoidamme kodinhoitohuoneesi käyttökuntoon avaimet käteen -periaatteella.

Toteuttamiamme ratkaisuja

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Meiltä saat myös laadukkaat liukuovet, vaatekaapit, komerot ja kokonaiset kodin säilytysjärjestelmät mittojen mukaan ja paikalleen asennettuna. Käytämme Mirrorlinen laadukkaita tuotteita. Mirrorlinen liukuovet ja säilytysjärjestelmät valmistetaan aina mittatilaustyönä. Ota yhteyttä, niin katsotaan tarvittavat mitat!

Muut kodin kiintokalusteet

Yrityksemme toimittaa ja asentaa kaikki muutkin tarvitsemasi kiinteät kodin kalusteet mittojen mukaan. Tarvitsit sitten erikoismittaista ovea, uutta tasoa tai esimerkiksi wc-kalusteita, käänny puoleemme. Meiltä löytyy varmasti juuri sinua miellyttävä idea. Palvelemme asiakkaitamme Tampereen Lielahdessa.

Tervetuloa!

Nyt meiltä kalusteet myös noutopaketteina!